Tervetuloa Elintarvikekauppaan - kotimaiseen verkkokauppaamme!


Säilykekauppa.fi tarjoaa laajan valikoiman erilaisia säilykkeitä, jotka sopivat niin arkeen, retkelle kuin tarjoiltavaksi perheelle ja vieraillesi.

Säilykkeet ovat myös kiva lahja ystävällesi! Suosittelemme tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan helposti ja vaivattomasti verkkokaupastamme.


Tervetuloa ostoksille!

Keitä olemme?
Olemme Tapani ja Jonna Flygare Tunturiporon uudet yrittäjät Muoniosta: Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia elintarvikkeita, jotka ovat valmistettu paikallisista raaka-aineista. Tukemalla meitä tuet myös paikallista yrittäjyyttä ja autat meitä luomaan hyvää Muonion alueelle.

Laadukkaat porosäilykkeet: Tarjoamme verkkokaupassamme herkullisia ja laadukkaita porosäilykkeitä. Tuotteemme valmistetaan perinteisten reseptien mukaan ja ne sisältävät vain parhaimpia raaka-aineita. Herkuttele porolla kotona, retkellä tai tarjoile niitä

vieraillesi erityisenä herkkuna.


Tarjoamme myös lounasvaihtoehdon myymälässämme – tule herkuttelemaan paikan päälle tai nappaa mukaasi maukas ateria.

Myös kuljetus järjestyy esimerkiksi kotiin tai mökille!


Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja herkuttelemaan!Tunturiporo palvelee

Tunturiporo on toiminut vuodesta 1994 lähtien, tarjoten laadukkaita ja maukkaita säilyke -ja poronliha vaihtoehtoja. Yksi erityistuotteistamme on 100% poronlihasta valmistettu säilyke, joka tuo pohjoisen maut suoraan ruokapöytääsi. Voit luottaa siihen, että Säilykekauppa.fi tarjoaa sinulle parasta suomalaista laatua. Tutustu valikoimaamme ja tilaa herkullisia säilykkeitä helposti verkkosivustomme kautta.


Palveluihimme kuuluu myös ravintola, jossa voit nauttia maukkaan ja pohjoisen maun aterian aukioloaikojemme mukaan! 


Myymälästämme ja verkkokaupastamme löydät laadukkaat elintarvikkeet, joista voit valmistaa herkullisia aterioita kotona tai ottaa retkievääksi. Erityisen ylpeitä olemme Muoniolaisista poronlihatuotteistamme, jotka ovat alueen herkkua. Uutuutena loppuvuodelle on tulossa perämeren siikaa ja Jerisjärven muikkua säilykkeenä.

Tutustu valikoimaamme ja löydä uusia ruokaideoita Myymälästä ja verkkokaupastamme!

AUKIOLOAJAT

MYYMÄLÄ-RAVINTOLAMME

ON AVOINNA JOKA PÄIVÄ

KLO 11-18

unsplash